Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВторото дете, което очаквам, е най-прекрасното чувство, което

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВторото дете, което очаквам, е най-прекрасното чувство, което
Коментари Харесай

Йоанна Драгнева: Искахме да имаме второ дете, но се случи бързо, мислехме, че ще отнеме време

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Второто дете, което чакам, е най-прекрасното възприятие, което една жена може да изпита. Когато родих първото ни дете, се почувствах в действителност приключена цяла и изпълнена с доста сила, обич и мощ. Никога не се бях чувствала толкоз мощна. Преди това ние постоянно доста сме желали да имаме второ дете, просто този път ни изненада, че се случи толкоз бързо, мислехме че ще отнеме време, само че пък сме от щастливите двойки, на които просто им се случват нещата с магическа пръчица.

Това сподели певицата Йонна Драгнева за " На кафе " по Нова Тв.

Малката чака бебето, и в този момент в къщи е на вълна бебе напълно, единствено за това се приказва. Играе си с кукли, всяка дребна кукла за нея е бебе, прави по този начин, че я люшка, приспива, пее песнички, обръща се към нас и споделя: Тихо, бебето спи. Слага го в количка, разхожда го бута я напред, обратно. Много е грижовна, тя е подготвена за кака. Знае къде има бебе, тъй като я питаме: Къде е бебето, мамо, и тя споделя, бебе, бебе, и демонстрира коремчето, добави Драгнева. 

Вкъщи мъжът ми Миро прави отстъпки. Казва ми: Каквото, решите това е. Каквото решиш. И ми е оставил на мен, по този начин да се каже, тежката дума, само че аз постоянно се съгласявам с него и се преценявам с него, и се допитвам до него. За да може решението да бъде взето дружно, сподели още Йонна Драгнева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР